Ankara'nın yeni belediye başkanı ile kucaklaşan CHP'li başkan: 80 milyon... Keşke hepimiz kucaklaşsak...

Ankara'nın yeni belediye başkanı ile kucaklaşan CHP'li başkan: 80 milyon... Keşke hepimiz kucaklaşsak...

CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara'nın yeni Belediye Başkanı Mustafa Tuna'yla beraber samimi bir fotoğraf çektirmiş ve o kare sosyal medyada da gündem olmuştu. Taşdelen, fotoğrafla ilgili kişisel Twitter adresinden bir açıklama yaptı. Taşdelen, Ankara'nın kavgadan bıktığını ifade etti.

Ankara'nın yeni beleidye Başkanı Mustafa Tuna, geçtiğimiz günlerde muhalefet belediye başkanlarını makamında ağırladı. Tuna ile CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen bu buluşmada birbirlerine sarılarak poz verdi, ortaya da bu fotoğraf karesi çıktı.

Fotoğraf sosyal medyada da gündem oldu.

TAŞDELEN'DEN TWITTER'DA AÇIKLAMA

CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, fotoğrafla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yaptı ve "Kavga Gökçek'in üslubuydu. Ankara kavgadan bıktı. Kenti yöneten bizler ortak aklı işletebilmeliyiz. Nezaketi ve samimiyeti ne kadar unutmuşuz" dedi.

Taşdelen şöyle devam etti: 

Aynı Cumhuriyet ve bayrak altında, bu güzel vatanda ve Atatürk'ün eşit yurttaşlık temelinde yaşayan 80 milyon... Keşke hepimiz kucaklaşsak..

YENİ BAŞKAN DA KONUŞTU

Tuna, CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile birbirlerine sarılırken çekilen fotoğrafa yönelik yapılan eleştirilere de cevap verdi. Tuna, "Alper Bey ile diyaloğumuz neden iyi olmasın. Ne var yani, Alper Bey de bu memleketin evladı. Seçilmiş bir belediye başkanı, vatandaşlar tercih etmişler o başarılı olursa vatandaşlar rahat eder" şeklinde konuştu.