Arkadaşları darp edilen Sevinç Erbulak isyan etti: Varsa yoksa seçim!

Arkadaşları darp edilen Sevinç Erbulak isyan etti: Varsa yoksa seçim!

Oyuncu Sevinç Erbulak, tiyatro ve dizi oyuncusu Ceren Erginsoy'un İstanbul Caddebostan sahilinde bisiklet yolu üzerinde piknik yapanları uyaran eşi ve kızının darp edilmesine tepki gösterdi.

Sevinç Erbulak arkadaşlarının darp edilmesiyle ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Seçim seçim seçim. Sokaklardaki kameraların kayıt yapmadığı bir şehir. Bakım yapmayan şirketler. Onları denetlemeyen belediye. Varsa yoksa seçim vaat oy ! Şehrimizde güvenle yaşamak istiyoruz.Herkes kendi go-prosunu alnının çatına bağlasın. Can güvenliğinizi kendiniz sağlayın mı, eşgal içim kaydınızı kendiniz yapın mı diyorlar acaba ? Bana öyle geliyor" dedi.

Erbulak, "Kameraların kimler tarafından bakımının yapılmadığı ortaya çıkınca bir muhatabımız olacak. Ben yine de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne soruyorum. Sizin bakımları denetlemeniz gerekmiyor mu ? Bu ihmal çok daha kötü sonuçlara yol açabilirdi. Hala açabilir. Bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Muhatabı bulduğumuzda ne olacak bakalım? Canımızı sokakta bulmadık. Bunu söyleyebiliriz en azından. Her açıdan skandal ! Sesimizi çıkaralım. Çalışmayan MOBESE’lerin sorumlusu kim?" ifadelerini kullandı.