Ata'ya büyük ayıp...

Ata'ya büyük ayıp...

Kırşehir'de Mucur karayolu kenarındaki boş araziye atılmış bir Atatürk büstü bulundu. Yaşanan bu rezaleti öğrenen CHP İl Başkanı Atatürk büstüne gerçekleştirilmiş olan bu saldırıyı kınadıklarını belirtti.

Kırşehir-Mucur yolu kenarında dün bir vatandaş, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün boş bir arazide büstü bulunduğuna dair bir ihbarda bulundu. Yapılan bu ihbar sonrası Jandarma Komutanlığı ekibi bölgeye gitti. Jandarma ekibi bulunan Atatürk büstü ile ilgili olay yerinde inceleme yaptı. Durumu öğrenerek bölgeye gelen CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin, Atatürk büstünü boş araziye atılmasına tepki gösterdi.

“YAPILAN BU SALDIRI TÜM ŞEHİTLERİMİZE YAPILMIŞ BİR SAYGISIZLIKTIR”

CHP’li Yılmaz Zengin, “Kırşehir´de bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e karşı yapılan bu saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyorum. Atatürk’e yapılan bu saldırı tüm şehitlerimize yapılmış bir saygısızlıktır. Sağduyulu olmak lazım. Bu saldırıyı kınıyoruz, faillerinin bir an önce bulunmasını istiyoruz” dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

Jandarma ekipleri zarar görmüş ve yere atılmış Atatürk büstünü bulunduğu yerden kaldırdı. Öte yandan savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.