Ataması yapılmayıp intihar eden öğretmen hakkında skandal sözleri kim paylaştı?

Ataması yapılmayıp intihar eden öğretmen hakkında skandal sözleri kim paylaştı?

25 yaşındaki öğretmen Merve Çavdar, ataması yapılmaması nedeniyle girdiği işsizlik bunalımı sonucu geçtiğimiz gün yaşamına son vermişti. Ölümünün üzerine AKP Gençlik Kolları Yöneticisinden skandal açıklamaları gündem olmuştu. AKP Esenler Gençlik Kolları Yöneticisi Şeyma Korkmaz twitter hesabının kendisine ait olmadığını ve savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. AKP Esenler Gençlik Kolları'ndan da açıklama geldi. Bu açıklamalardan sonra bu tweetleri kimin yada kimlerin paylaştığı merak konusu o

Merve Çavdar’ın işsizlik bunalımı sonrası geçtiğimiz günlerde intihar etmiştesinin üzerine AKP Esenler Gençlik Kolları Yöneticisi Şeyma Korkmaz'ın twitter'da “Atanamayan 500 bin öğretmen var. Kimse intihar etmiyor dini imanı Allah korkusu olanlar. demekki ateist deist miş bu bayan gittiği yerde cehennemdir tabi Allah bilir ama görünen köyde klavuz istemz yani. bir de cehape nin bir oyu daha azaldı” diye yazıp, sonuna da bir gülümseme imojisi koyduğu iddia edildi. Sosyal medyadan her kesimden tepki yağdı.

'CHP'NİN 1 OYU DAHA AZALDI'

Profil hesabında AKP Esenler Gençlik Kolları’nda yönetici olduğunu yazan Şeyma Korkmaz'ın bu sözleri sosyal medyada pek çok insanın tepkisiyle karşılaştı.

'DEİST VEYA ATEİSTTİR KESİN CEHENNEME GİDER'

Şeyma Korkmaz isimli AKP üyesinin yaşamına son veren bu genç öğretmen hakkında "CHP'nin 1 oyu daha azaldı" demesi de kan dondurmuştu, Korkmaz'dan açıklama geldi. 

Şeyma Korkamaz twitter'dan sahte olduğunu iddia ettiği twitter adresini meşınlayarak, "Sizlere zaten sahte hesap olduğunu bildirmiştim şu an hukuki süreç devam etmektedir.Hakkımda iftira atanlar bunun bedelini en ağır şekilde hukuki ve cezayi olarak ödetilecektir. !" ifadelerini kullandı.

AKP Esenler Gençlik Kolları Başkanlığı da;

"Ak Parti Esenler Gençlik Kolları Gönüllü Üyemiz Şeyma Korkmaz Adına Açılmış “Sahte” Sosyal Medya  Hesabından Provakatif Paylaşımlar Yapılmaktadır 
Bu Sosyal Medya Hesabının Bahsi Geçen Gerçek Kişi ile Uzaktan Yakından Alakası Bulunmamaktadır.

Yönetim Kurulu Üyemiz Şeyma Korkmaz’ın gerçek hesabı budur “ @seymakrkmz “. Kendisi savcılığa giderek suç duyusurunda bulunmuştur. Bizler de durumun takipçisi olacağız.

Bu Twitter hesabını kullanan ve Twitleri atan kişi veya kişilrr hakkında Savcılığa Suç duyurusunda bulunulmuştur. 
bilgilerinize duyurulur"
açıklamasını yaptı.

İşte o suç duyurusu:

Yasal işlemler devam etmektedir . Hakkımda hakeret ve tehdit eden herkesin bunun bedeli en ağır şekilde hukuki ve cezayi olarak ödetilecektir. !@korkkmazseyma pic.twitter.com/a2XMC9gnd6

— şeyma korkmaz (@seymakrkmz) 17 Nisan 2018