Bahçeli benzer saldırılara zamanında bakın ne demiş!

Bahçeli benzer saldırılara zamanında bakın ne demiş!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu saldırısına yönelik tepki çeken açıklamaları 2010 yılında CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a yumurtalı ve HDP'li Ahmet Türk'e yapılan yumruklu saldırıya ilişkin söylediklerini hatırlattı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya ilişkin "O adama yumruk attıracak kadar ne yaptın sen Kemal Kılıçdaroğlu. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir tatile çıkması lazım" dedi.

Bahçeli olaya ilişkin, “Şimdi Çubuk AkkuzuluMahallesi’nde en son mahalli idareler seçimlerinde Cumhur İttifakı 1260 oy almış, yüzde 73.30 oranında. CHP artı ip ittifakı 169 oy yüzde 9, 83. Yani gerilim içinde yapılmış olan bir seçim iddiası var, bu seçim ortamında siz yüzde 9 oy aldığınız yere Mehmetçiğin cenaze namazına katılmak için gitmeyi düşünüyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin tepki çeken açıklamaları 2010 yılında CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a yumurtalı ve HDP'li Ahmet Türk'e yapılan yumruklu saldırıyı hatırlattı.

O dönem saldırıları kınayan Bahçeli, “Özellikle hükümet tarafından kışkırtılan gerilim ortamında bir tesadüf olarak görülmemelidir” demişti.