Bahçeli'den Saadet Partisi'nin adayı ile ilgili ilk değerlendirme

Bahçeli'den Saadet Partisi'nin adayı ile ilgili ilk değerlendirme

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Saddet Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile ilgili konuştu. Bahçeli, "Son yılların en popüler siyasetçi olmuştu, bakalım bundan sonra ne olacak?" dedi.

Saadet Partisi adayı ile ilgili Bahçeli, "hayırlı uğurlu etsin. Son yılların en popüler siyasetçi olmuştu, bakalım bundan sonra ne olacak?" ifadelerini kullandı. 

CHP'nin adayını henüz açıklamamış olmasına Bahçeli sert çıkarak, "Sabır taşırdı, millet merak diyor. Artık halk CHP Genel Merkezi önünde toplanacak; 'açıkla şu adayı' diyecekler" ifadelerini kullandı.

Cumhur ittifakınının hazırlıklarının tamam olduğunu belirten Bahçeli, "Çarşamba günü başvuru yapacağız" dedi. Cumhur ittifakı ile ilgili ayrıntıları bilmediğini, ilgili arkadaşların bildiğini söyledi. 

YSK Başkanı Sadi Güven'in seçim güvenliği açıklamasını Bahçeli, "Her seçim döneminde seçim güvenliğini tartışmaya açanlar olabilir. YSK zaten görevli bu konuda. Seçim güvenliği sağlanmıştır. Esas seçmene düşen hileye teşebbüs etmeden oyu kullanırsa güvenlik sağlanmış olur" şeklinde değerlendirdi.

AKP'nin açıkladığı ekonomi paketi için de Bahçeli "İçerik geçmiş dönemlerde her partinin seçim beyannamelerinde bulunuyordu" dedi.