Bahçelievler'deki CHP'li avukatlardan Muharrem İnce'ye mesaj; 'hazırız, söz oy çaldırmayacağız...'

Bahçelievler'deki CHP'li avukatlardan Muharrem İnce'ye mesaj; 'hazırız, söz oy çaldırmayacağız...'

24 Haziran Seçimleri'nde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 50 bin avukata "24 Haziran sabahı, cübbeleriniz hazır olsun" talimatı sonrası CHP örgütleri gece, gündüz çalıştı. Her okula bir avukat için hazırlık yapıldı. CHP Bahçelievler Hukuk Komisyonu üyesi, ünlü ceza avukatı Mustafa Karakaş seçim öncesi YURT'a konuştu.

Uğur Can YALÇINKAYA / YURT

İstanbul'un 39 ilçesinde 24 Haziran Seçimleri için CHP örgütlerinde hummalı bir çalışma yapıldı. Hemen hemen her okula bir avukat görevlendirildi. İstanbul'un 39 ilçesinde en hızlı ve en örgütlü şekilde çalışmalarını tamamlayan CHP Bahçelievler örgütü göze çarptı. CHP Bahçelievler Hukuk Komisyonu Üyesi Mustafa Karakaş, Bahçelievler'de 56 okulda oy kullanılacağını belirterek, "56 okulun her birinde görevli avukat arkadaşımız var, hiç eksiğimiz yok, biz hazırız, bir tek oy bile çaldırmaycağız" dedi.

Bugün görevli avukatlarla son toplantılarını yaptıklarını belirten Karakaş, "Sayın Muharrem İnce'nin 50 bin avukata çağrı yaptığı gün bizler çalışmaya başladık. Uzun süredir de çalışıyoruz. Tüm arkadaşlarım ne yapmaları gerektiğini çok iyi biliyor. Bugün yaptığımız toplantı ile her şeyin üzerinden tekrar geçtik. Biz artık 'tamam' diyoruz. Kararlıyız, örgüt olarak çok çalıştık, arkadaşlarımız sokak sokak gezerek sıkmadık el, kucaklaşmadık yürek bırakmadı. Bizler de onların bu emeklerini hem sandık başlarında hem de YSK'da koruyacağız. Emeklerini boşa çıkartmayacağız. Sokakta gördüğümüz şu ki; 24 Haziran'da sayın Muharrem İnce Cumhurbaşkanı, Millet İttifakı da Meclis'te çoğunluğu alacak" ifadelerini kullandı.

Karakaş son olarak; sadece CHP'nin değil tüm partilerin, halkın oylarının bekçiliğini yapacaklarını, her türlü haksızlığa müdahalede bulunacaklarını belirtti.

İşte bugünkü toplantıdan fotoğraflar:

Av. Mustafa Karakaş selfie