Başörtülü bacı böyle 'hayır' dedi: Hakkımı helal etmiyorum

Başörtülü bacı böyle 'hayır' dedi: Hakkımı helal etmiyorum

16 Nisan Referandumunda 'hayır' diyeceğini söyleyen vatandaş, "yol yapıyorsunuz ama milletin arabasına koyacak yakıt parası yok" diyerek hükümete tepki gösterdi. Suriyelileri de ülkeye dolduranlara hakkımı helal etmiyorum dedi

İstanbul'da bir kadın vatandaşla yapılan röportaj, sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

İktidara çok sert tepki gösteren vatandaş, şu ifadeleri kullandı:

YAKIT ALAMADIKTAN SONRA YAPILAN YOLUN NE FAYDASI VAR?

"Bakın benim de çocuklarım var. Ben çocuklarımı askere gönderdim, benim kızlar okuyor. Benim kızlarım kaç aydan beri işsiz güçsüz. Sadece 'yol yaptık' diyorsunuz. Yol yaptınız da yolun ne faydası var. Millet yakıt yükleyemiyor arabasına. Köprünün parası var. Bütün kadınların çoğu pazara gidiyor, pazarın altını topluyor. Siz ne yaptınız bugüne kadar? Sadece paraları sakladınız.

SURİYELİLERİ BURAYA DOLDURANLARA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Suriyelileri buraya doldururken bizim onayımızı aldınız mı? Almadınız. Ben hakkımı helal etmiyorum. Ondan sonra bir tanesi çıkmış diyor ki; 'biz iş veriyoruz iş beğenmiyorlar' diyor. Gel de o işte sen çalış. 700 TL para veriyorsun. İnsanoğlu Arnavutköy'den Cebeci'ye nasıl gelsin? Yol parası, evdeki kardeşini mi okutacak, elektriği mi ödeyecek, suyu mu ödeyecek? Sen Suriyelilere havadan maaş veriyorsun, iş veriyorsun. Referandumda 'hayır' diyorum, 100 milyon kere 'hayır'!"