Berna Laçin'den Fikret Orman'a: Ağzı silinesiceler

Berna Laçin'den Fikret Orman'a: Ağzı silinesiceler

Oyuncu Berna Laçin, yaptığı bir konuşmada "Kapalı kapılar arkasında konuşmayacaksın. Öyle bir delikanlı yok zaten, anca karı gibi arkadan konuşurlar” ifadelerini kullanan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a tepki gösterdi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kurul toplantısında yaptığı konuşmada tepki çeken ifadeler kullandı. Orman, kurul üyeleriyle girdiği tartışmada, "Göbeğinden konuşmayacaksın. Çıkacaksın, kapalı kapılar arkasında konuşmayacaksın. Öyle bir delikanlı yok zaten, anca karı gibi arkadan konuşurlar” ifadelerini kullandı.

Fikret Orman sözlerinin tepki çekmesi üzerine “özür” açıklaması yapmak zorunda kaldı. Orman, tekrar söz alarak “Oruçlu olmama verin. Hanımefendiler sizlerden de özür diliyorum” dedi.

Oyuncu Berna Laçin de Orman' Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla tepki gösterdi. Laçin, "Özrü kabahatinden büyük ağzı silinesiceler... Bir değil üç değil anı zat’ın... Yakışmıyor koskoca Beşiktaş’a! Not: Önde itiraz eden kızkardeşimize helal olsun ! Böyle böyle öğrenecek herkes edep!" dedi.