Beştepe’de bir sürpriz isim

Beştepe’de bir sürpriz isim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şerefine Beştepe’de bir resepsiyon verdi.

Resepsiyona katılan tanıdık isimlerin dışında bir de sürpriz isim vardı ki, bütün gece boyunca herkes onu konuştu. Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel, sosyal medya hesabından daha önce yaptığı paylaşımda, resepsiyona ilk kez Aydınlık ve Sözcü gazetelerinin de davet edildiğini bildirmişti.

Ancak, İlker Yücel’in resepsiyon sürerken yaptığı paylaşım daha çok konuşuldu. Yücel, sosyal medya hesabından “Eskiden biber gazı yemeden Cumhuriyet bayramımızı kutlayamıyorduk, şimdi bol bol ikram yememizi rica ettiler” diye yazdı.

İlker Yücel’in, bu paylaşımı üzerine gelen “Eskiyi düşünerek biraz olsun utanmadınız mı?” sorusuna ise, “Utanacak bir durum yok. Silivri’den çıktık, zafer kazandık. Anayasa’nın ilk üç maddesini bile değiştireceğini iddia eden Haşim Kılıç düşünsün, siz niye üzülüyorsunuz?” şeklinde yazdığı görüldü.

“İlker ağabey, zafer kazandıysak “Ben davanın savcısıyım” diyenler kaybetti mi? Kaybettiyse kimin ikramını yiyorsunuz?” şeklinde başka bir soruyu ise Yücel, “Savcı”nın saf değiştirdiğini iddia ederek yanıtladı. 15 Temmuz’u hatırlatan Yücel, “Savcı aynı yerde dursaydı bunlar yaşanır mıydı?” diye sordu.

Aydınlık Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel, “Savcı”nın saf değiştirmesinin sebebini ise “ayakta kalmak için” şeklinde açıkladı.