Bu yazı çok tartışılır: 'Akşener cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi'

Bu yazı çok tartışılır: 'Akşener cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi'

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, “Cehaletimin kurbanı olmakta isem lütfen beni bağışlayın. Ancak anladığım kadarıyla İYİ Parti’nin cumhurbaşkanı adayı Sayın Meral Akşener galiba adaylıktan çekildi. Oysa son derece iddialı bir adaydı” diye yazdı.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, “Eğer yanılıyorsam biri beni arayıp uyarabilir. Farkında olmadan yanlış bir şey yazıyorsam, İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray’a bir telefon mesafesindeyim. Cehaletimin kurbanı olmakta isem lütfen beni bağışlayın. Ancak anladığım kadarıyla İYİ Parti’nin cumhurbaşkanı adayı Sayın Meral Akşener galiba adaylıktan çekildi. Oysa son derece iddialı bir adaydı” diye yazdı.

‘Akşener, cumhurbaşkanı adayı mı?’ başlıklı bir yazı kaleme alan Altaylı, gazeteleri açıp baktığında, Akşener’in toplantılarından, nerede konuştuğu, hangi şehre gittiğinden haber veren olmadığını öne sürerek, şu görüşleri savundu:

“Televizyonlarda da durum farklı değil. Akşener’in hiç etkinliğine rastlamıyorum.

Erdoğan var, İnce var, hatta Demirtaş’la ilgili haberler bile var ama Akşener’le ilgili hiçbir şey yok.

Buradan çıkardığım sonuç şu: Akşener miting yapmıyor, toplantı yapmıyor, bir yerlere gitmiyor, hiçbir şey söylemiyor. Bu da demek oluyor ki, Meral Akşener adaylıktan çekildi.

Gerçi Muharrem İnce, “Meral Hanım beni kabinesine alırsa kabul ederim” diyerek sanki Meral Akşener hâlâ adaymış gibi davranıyor, ama bence Meral Hanım çekildi. Eğer yarışta olsa, bir yerlerde haber olmaz mıydı!”