'Bülent Kuşoğlu'na hiç bulaşmayacaktı'

'Bülent Kuşoğlu'na hiç bulaşmayacaktı'

Yeniçağ gazetesi yazarı Burhan Ayeri Sinan Aygün'ün Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik iddiaları hakkında bir yazı kaleme aldı.

Ahmet Hakan Coşkun iyice dikiş tutmaz hale geldi. Grubunun neredeyse CEO'su durumunda, o hâlâ ülkenin yarısını kızdıran tiplerle devam ediyor. Bu kez Sinan Aygün'ü konuk almıştı. Yanına da bir "hık" deyici. Bunlara gerek var mı bilmiyorum. Aygün kendince savunma yaptı. Bir yerde üç gündür söylediklerinin tekrarını dinledik. Arada da sağa sola kürek kürek bipler...

Eski ATO Başkanı, CHP 24. Dönem Miletvekili, bu defa baltayı taşa vurdu. Kılıçdaroğlu'nun vekili Bülent Kuşoğlu'na bir takım imalarda bulundu.

Mesela; "Bütün harcamaların organizasyonunu o yapıyor... , Bayrakları o sipariş verdi... , Matbaaları o buldu..." gibisinden.

Rengi değişti

Bülent Bey'i yeğeni Sadrettin Kuşoğlu vasıtasıyla tanımıştım. Bırakın bir iki ismi, böyle bir sülale tanımadım. Hepsini heykelleştirip altına da "Dürüstlük Ailesi" yazabilirsiniz.

Bülent Kuşoğlu terbiye çerçevesinde kalmaya devam ederek açtı ağzını, yumdu gözünü. Sinan Aygün fırçayı yedikten sonra bir tek soru sordu:

"Kılıçdaroğlu benimle görüşmeniz için sizi aradı mı?". Kuşoğlu'ndan "Hayır" cevabını alınca renginin değiştiği, morardığı ekrandan bile belli oldu. Neticede Sinan Aygün, "Bülent Bey, sizden özür diliyorum" diyerek konuyu bağladı.

Benim burada Aygün'e söyleyebileceğim; "Herkes karşısındakini kendi gibi sanmamalı" olacak. Hatta buna bir ilave daha yapabilirim:

"Her kuşun eti yenmez..."

YURT HABER