Bunu da gördük: Gaziyi hastanelik ettiler

Bunu da gördük: Gaziyi hastanelik ettiler

Irak'ın kuzeyindeki operasyonlarda yaralanan ve yüzde 92 engelli olan gazi Ömür Karaman, Bursa'da oturduğu bir kafede ayaklarını uzattığı için mekan sahipleri tarafından hastanelik edildi.

Irak'ın kuzeyinde konvoyuna düzenlenen EYP'li saldırı sonucu vücuduna 30'dan fazla şarapnel isabet ederek gazi olan Ömür Karaman, Bursa'da oturduğu bir mekanın sahipleri tarafından saldırıya uğradı.

Bir yakınını görmek üzere Ankara'dan Bursa'ya giden ve deniz havası almak için Gemlik sahilinde bir kafeye oturan yüzde 92 engelli gazi Karaman, burada ayağını uzattığı için mekan sahibinin sözlü saldırına maruz kaldı.

Bunu da gördük: Gaziyi hastanelik ettiler

HASTANELİK ETTİLER

Gazi olduğunu ve yüzde 92 engelli olduğunu belirtmesine rağmen mekan sahibinin saldırısına uğrayan Karaman, tartışmanın büyümesi üzerine mekan sahibi ve arkadaşları tarafından öldüresiye dövüldü.

Saldırının ardından hastanelik olan gazi Karaman'ın Gemlik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Burada yapılan müdahalede gazi Karamın'ın dudağına dikiş atılırken, ezilen ve moraran bölgelerine tedavi uygulandı bildirildi.

Yapılan suç duyurusu üzerine mekan sahibinin gözaltına alındığı iddia edildi.