Burseya'ya dev Türk Bayrağı çekilecek!

Burseya'ya dev Türk Bayrağı çekilecek!

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesine yönelik başlatılan 'Zeytin Dalı Harekâtı’ 11'inci gününe girdi. Operasyonun dokuzuncu ele geçirilen Burseya Dağı’na yeni bayrak dikilmesi için çalışmalar başlatıldı. Askerlerin zırhlı araçlarla konuşlandığı bölgeye bayrak direği getirildi. Hem Afrin, hem de Azez’den görülecek ebatlara sahip Türk bayrağının bugün veya çarşamba günü törenle göndere çekileceği bildirildi.

TSK tarafından Afrin’e yönelik başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekâtı’ 11’inci gününe girdi. Operasyonun 9'uncu gününde ele geçirilen Burseya Dağı’na, hem Afrin’den, hem Azez’den görülecek ebatlara sahip Türk bayrağı törenle göndere çekilecek.

Türk silahlı Kuvvetleri (TSK ) tarafından Afrin’e yönelik başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekâtı’ 11'inci gününde devam ediyor. Operasyonun dokuzuncu gününde kulelerine Türk bayrağı asılan Burseya Dağı’na, yeni bir bayrak dikilmesi için çalışma başlatıldı. Dağda, askerlerin zırhlı araçlarla konuşlandığı bölgeye, öğle saatlerinde bayrak direği getirildi. Direğin zemin çalışmasının tamamlanacağı alana yerleştirileceği ve daha sonra hem Afrin’den, hem Azez’den görülecek ebatlara sahip Türk bayrağı bugün ya da çarşamba günü törenle göndere çekilecek. Afrin’e 13 kilometre uzaklıktaki Burseya Dağı’ndan, harekâtın ilçeye doğru daha da hızlanacağı bildirildi.