Çavuşoğlu'nun akrabasına yüksek lisans torpili mi yapıldı?

Çavuşoğlu'nun akrabasına yüksek lisans torpili mi yapıldı?

Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Alanyalı olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun akrabasına torpil yaptığı iddiasıyla basın açıklaması yaptı.

DIşişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun akrabasına Aladdin Keykubat Üniversitesi'nde yüksek lisans yapabilmesi için torpil yapıldığını iddia eden CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sözüm ona, Antalya’lı bir Dışişleri bakanı var.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ALES ve yabancı dil sınavlarında 49 kişilik listede sonuncu olan yeğeninin eşini Alaaddin Keykubat Üniversitesinde yüksek lisansa torpille kabul ettirmekle meşgul! 

Bu ortaya çıkınca da talimat verip, üniversitenin açıkladığı sınav sonuçlarını sitesinden sildirmekle, o da yetmeyince, birileri bu durumu haber yapınca, mahkeme kararıyla erişim yasağı koydurmakta meşgul!

Bakanlık yaptığı dönemden beri ülkemizin dış politikası iflas etmiş durumda, komşularımızla sıfır sorun politikasından savaşın eşiğine geldik. Ülkemiz her gün şehit haberleriyle yas tutarken, Bakan bey yeğenin torpiliyle uğraşmak  yerine, dış politika hatalarını düzeltmek için çaba sarf etse!

Ülkemizin dış politikasının çökmesinin en ağır sonuçlarını Antalyamız yaşıyor. Antalyamız tarım, turizm ve sanayi sektörleriyle dış politikaya bağlı bir ekonomi kenti ve Antalyalı bakanın yönettiği dış politika sayesinde kentimizin ekonomisi de sürekli tehdit altında!

Sözüm ona, bu kentten çıkmış bir bakan var ama,

Antalya’nın gençleri şehit,

Antalya’nın çiftçisi her sezon korkuda, telaşta,

Antalya’nın turizmcisi her sezon başı felaket korkusuyla diken üstünde.

Antalyalılar AKP'nin gerçek yüzünü her geçen gün daha iyi görüyor. Antalyalılar ilk seçimde AKP iktidarını yakasından düşürecek, sırtından indirecektir."