CHP'den 'huzur hakkı' isteyen başkan hakkında yeni açıklama

CHP'den 'huzur hakkı' isteyen başkan hakkında yeni açıklama

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'dan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan hakkında açıklamada bulundu.

CHP’nin Yerel Yönetim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’ın şirketten istifa ettiğini belirterek, “Yeni başlamanın heyecanıyla böyle bir olay olmuş ama sonuçta düzeltildi” dedi.

'ALDIĞI O HUZUR HAKKINI DA SOSYAL SORUMLULUK OLARAK DEĞERLENDİRECEK'
CHP’nin yerel yönetim politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Tarafsız Haber Ajansın'dan Mehtap Gökdemir'e konuştu.

Torun, İlkay Girgin Erdoğan ile cuma günü telefonda görüştüğünü belirterek şöyle dedi:

“Şirketten istifa etti. Aldığı o huzur hakkını da sosyal sorumluluk olarak değerlendirecek.

Tabii kendisi de üzgün böyle bir durumdan ama önceki belediye başkanlarından devam eden bir konu olduğu için yani o ilk etapta tabi uyarılması gerekiyordu belki kendisinin de, asla kötü niyetli değil.

Arkadaşımız yani sonuçta belki de yeni başlamanın heyecanıyla böyle bir olay olmuş ama sonuçta düzeltildi. Bu bir dikkatsizlik diyelim, dikkatsizlikten kaynaklanan bir eksiklik.”

CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI KAMPA GİRECEK

Bu arada 25-26-27 Temmuz tarihlerinde CHP’li belediye başkanları Afyon’da kampa girecek. Belediye Başkanları Çalıştayı’nda Genel Merkez’in yerel yönetimler yaklaşımı anlatılacak. Uzmanlar tarafından seçmenlerin beklentileri dile getirilecek.