CHP grubu toplandı, Akşener A Takımı ile Karamollağlu ise Gül ile görüşüyor...

CHP grubu toplandı, Akşener A Takımı ile Karamollağlu ise Gül ile görüşüyor...

PM toplantısında Cumhurbaşkanı adayını belirleme yetkisi verilen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Milletvekillerini topladı. Toplantı, CHP Genel Merkezi'nde saat 16:00 itibari ile başladı. Kılıçdaroğlu, CHP Grubu'ndan da yetki isteyecek.

CHP Genel Merkezi'nde kritik toplantı başladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu Meclis kapalı olduğu için CHP Grubunu Genel Merkez'de topladı. Toplantıda milletvekillerinin ittifak ve Cumhurbaşkanı adayı konusunda görüşlerine başvurulacak. CHP Genel Merkezi, yapılan ittifak görüşmelerini, cumhurbaşkanı adayları için yaptırılan anket çalışmalarını ve 24 Haziran seçimleri için uygulanacak stratejiyi vekillere sunumlarla anlatacak. 

Toplantıda İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yapılan görüşme ve Demokrat Parti (DP), Saadet Partisi (SP), Haydar Baş'ın liderliğini yaptığı Bağımsız Türkiye Partisi ile 5'li bir ittifak planı üzerinde durulacak. 

BU GÜN NELER YAŞANDI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener görüşmesinde Akşener'e 3-4 tane sunum yapıldı. Bu sunumlarda olası adaylar ve anket sonuçları gösterildi, anlatıldı. Akşener görüşme sonrası İyi Parti Genel Merkezi'nde bu sunumları değerlendirmek için A Takımını topladı.

Bugün CHP bir kritik ziyarette daha bulundu. Özgür Özel ve Bülent Tezcan Demokrat Parti'yi ziyaret etti. Görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

KARAMOLLAOĞLU - GÜL GÖRÜŞMESİ

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de bu sıralarda Saadet Partisi Genel Başkanı ile görüşüyor. Toplantı başlayalı 3 saati geçmesine rağmen devam ediyor. Bu toplantılar sonucunda Cumhurbaşkanlığı adayları netleşecek.