CHP'li Karalar: CHP yerel seçimlerde belediyeleri ikiye katlayacak

CHP'li Karalar: CHP yerel seçimlerde belediyeleri ikiye katlayacak

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yerel seçimler için çıtayı yükselterek, “Aldığımız belediyeler il ve ilçe bazında ikiye katlanacak. Adana 2 seferdir olduğu gibi artık teğet geçmeyecek” dedi.

Adana’nın Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sosyal demokratların belediyeciliği halkın ihtiyaçlarından yana yaptığını belirterek, 2019 için beklentisini, “CHP’nin başarısıyla aldığımız belediyeler, il ve ilçe bazında ikiye katlanacak. Adana, iki seferdir olduğu gibi teğet geçmeyecek” dedi.

Zeydan Karalar, YURT Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, Seyhan’ın çok büyük bir atılım ve dönüşüm geçirdiğini ifade ederken, tekrar aday olmayı düşündüğünü kaydetti. Karalar, adaylığı konusundaki sorumuzu şöyle yanıtladı:

“Takdiri ilahi denilir ya, takdiri parti diyelim. Partimiz bizi uygun görürse ön seçim yaparlarsa ki, ben ön seçimle geldim, tabi ki devam devam etmeyi düşünüyorum. Seyhan, bütünüyle bir değişim yaşıyor. İmarda Seyhan, Türkiye’nin en problemli ilçelerindendi. Neredeyse her tarafına imar verdik. Eski binalar yıkılıyor ve insan onuruna yakışır, depreme dayanıklı, daha çok yeşil alan, daha çok eğitim tesis alanı, daha çok park alanı, yürüyüş alanı olan siteler yapılıyor. Kardeşlerimiz bizi desteklemeye devam etsinler.”

Karalar, bir başka soru üzerine iktidarla çok sorununun olmadığını, çünkü beklentisinin bulunmadığını söyledi. Zeydan Karalar, “Kentsel dönüşümle ilgili projeleri erken onaylasınlar, başka talebimiz yok” dedi.