CHP'li Tüm'den Atatürk posterinin yakılmasına tepki!

CHP'li Tüm'den Atatürk posterinin yakılmasına tepki!

Balıkesir'in Kepsut CHP İlçe Binası'na asılan Atatürk posterine gerçekleştirilen saldırıyı CHP'li Mehmet Tüm Twitter hesabından kınadı. Tüm mesajında "Atatürk'ün posterine bile tahammül edemeyecek kadar halk düşmanı olmuş, yobaz kişilik yoksunları Balıkesir'de de var" dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Balıkesir'in Kepsut CHP İlçe Binası'na asılan Atatürk posterinin yakılması üzerine sosyal medya Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Tüm'ün yaptığı açıklama şöyle:

"Kepsut ilçe binamızdaki Atatürk posteri birkaç provokatör tarafından yakılmıştır. Bu ALÇAK saldırıyı yapanları şiddetle kınıyorum. Görünen o ki, Atatürk'ün posterine bile tahammül edemeyecek kadar halk düşmanı olmuş, yobaz kişilik yoksunları Balıkesir'de de var. Bu ve bunları besleyen saltanat sevdalısı kişiler ne kadar saldırırsa saldırsın, ne Cumhuriyet'e, ne de Atatürk'e asla zarar veremezler!. CHP örgütü olarak bu saldırının peşini asla bırakmayacağız. Savcılığa ivedilikle suç duyurusunda bulunacağız. Yakayı kurtaramayacaksınız!"