CHP'li Yarkadaş'tan 'Binali Yıldırım' sansürüne tepki

CHP'li Yarkadaş'tan 'Binali Yıldırım' sansürüne tepki

Barış Yarkadaş, AKP'li Binali Yıldırım'ın 14 ayrı paylaşım hakkında Anadolu 4. Sulh Ceza Hakimliği'nden erişim engeli kararı aldırtmasına tepki gösterdi.

Aralarında Yurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ali Avcu'nun kaleme aldığı ve AKP'li Binali Yıldırım'ın sicilini ele aldığı "İşte gerçekler: Binali Yıldırım neden görevden alınmıştı?" başlıklı yazı da bulunan 14 haber ve paylaşım hakkında getirilen erişim engeline tepkiler sürüyor.. Aralarında Yurt, T24, Cumhuriyet, Evrensel haber sitelerinin de bulunduğu haber engeline CHP'li Barış Yarkadaş'tan tepki geldi.

Yarkadaş kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "AKP'li Binali Yıldırım, aralarında benim de bir tweetimin olduğu 14 ayrı paylaşım hakkında Anadolu 4. Sulh Ceza Hakimliği'nden erişim engeli kararı aldırtmış. @t24 @cumhuriyetgzt @evrenselgzt ve @yurtgazetesi 'nde yer alan haberler de sansürden payını almış. İtiraz edeceğim. Binali Yıldırım'ın avukatları, hızlarını alamamış, @yurtgazetesi 'nde daha önce engellettikleri bir habere dair yapılan habere de erişim engeli kararı aldırtmış. Yani; sansür yapıldığına ilişkin haber de sansüre uğramış. Sansürde sınır yok" ifadelerini kullandı. 

İşte o paylaşımlar: