CHP ve İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül mü?

CHP ve İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül mü?

Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı adaylığı konusunda CHP ile anlaştığı iddialarını katıldığı bir radyo programında yorumlayan İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, "Bu ne fantezisi? Bunlar nasıl cümleler? Bu ne münasebetsiz bir Türkiye tahmini?" dedi.

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu Atilla Güner’le Akşam Postası canlı yayınında gündemde yer alan maddelere ilişkin olarak değerlendirmelerde bulundu.

Ağıralioğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğü ve 2023'te 'ortak aday' olarak gösterileceği iddiası ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Hiçbir şey yokken bu kadarını kaldıramayız. Türkiye’nin biraz ciddiyete ihtiyacı var. Ortada parti bile yok. Babacan parti kuracak, Gül oradan gelecek, CHP razı olacak, biz buna onay vereceğiz... Bu kadar bilinmezi, meçhulü bir araya getirme kabiliyeti olan bir topluluksak biz Türkiye’nin hali neden böyle? Ortada parti yok, denklem yok, sözler yok…. İnanamıyorum… Bu ne fantezisi? Bunlar nasıl cümleler? Bu ne münasebetsiz bir Türkiye tahmini? Olmamış çocuğa elbise dikmek gibi görürüz bir böyle şeyleri. Bizim bir partimiz var. Genel Başkanımız var. Adayımız var. Biz irademizle ortadayız.”