CHP’den Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için peş peşe açıklamalar

CHP’den Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için peş peşe açıklamalar

Erken seçimde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayının Kılıçdaroğlu olması gerektiği yönünde bugün üçüncü açıklama geldi. Milletvekili Gülay Yelekçi, Kılıçdaroğlu'nun çok namuslu, çok dürüst ve çok ahlaklı insan olarak CHP'ye oy vermeyenlerin de gönlünü kazandığını söyledi.

KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın konuğu olan CHP Milletvekili Gülay Yedekçi, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayının, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu olması gerektiğini söyledi.

Parti Sözcüsü Bülent Tezcan ve Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak'ın, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayının Kılıçdaroğlu olması gerektiği yönündeki açıklamalarından sonra CHP'den Kılıçdaroğlu'nun adaylığını isteyen bir görüş daha geldi.

CHP Milletvekilu Gülay Yedekçi, Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü sonrası hayır cephesinin lideri olduğunu belirtti. Yedekçi, Kılıçdaroğlu'nun çok namuslu, çok dürüst ve çok ahlaklı insan olarak CHP'ye oy vermeyenlerin de gönlünü kazandığını söyledi.

‘KÜRT SEÇMENİN DE OYLARINI ALABİLİR’

Yelekçi, "Kürt seçmen Genel Başkanımıza gönül rahatlığı ve huzurla oy verebilir. Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olmasının çok yerinde bir karar olacağını düşünüyorum" dedi.