CHP'li Cemal Canpolat Şişli'de İYİ Parti standını ziyaret etti

CHP'li Cemal Canpolat Şişli'de İYİ Parti standını ziyaret etti

CHP İstanbul eski İl Başkanı Cemal Canpolat İstanbul’un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek vermek için bugün Şişli’deydi.

Canpolat ilk olarak Şişli Camii önünde bulunan CHP standını ardından da Cevahir AVM ve Mecidiyeköy meydanındaki CHP çadırlarını ziyaret derek çalışanlara başarı diledi.

Canpolat, Şişli Cevahir AVM önündeki İYİ Parti standına da uğradı.

Burad bir konuşma yapan Canpolat, “Ekrem İmamoğlu Millet ittifakının adayıdır, sadece Cumhuriyet Halk Partisi'nin değil. Sayın Meral Akşener’in çok büyük katkısı ve payı var. Akşener müthiş bir sınav verdi. Olumlu katkılarından dolayı İYİ Partilileri kutluyorum. Başarılar diliyorum. Önde gözükenler sadece gözükürler. İstanbul'da İmamoğlu’nun arkasındaki en büyük katkılardan bir tanesi de Meral Akşener’in, milliyetçilerin verdiği destektir. Doğru tavrı Akşener ortaya koydu. Burada partilerin artık önemi kalmıyor. Ulusal bütünlük ayakta kalmalı. Meral Hanımın şahsında Türkiye'deki bütün İYİ Partilileri kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Cemal Canpolat 'Saadet Partisi' çadırını da ziyaret ederek merak etmeyin, bundan sonra "her şey çok güzel olacak” dedi.

Canpolat’ın çalışmalarına, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Metin Karaca, CHP Mersin eski Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, SABAP Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kılıçaslan, Toplumsal Değişim ve Gelişim Derneği (TODGEB) Başkanı Kadir Polat ve çok sayıda partili katıldı.