CHP’li vekilden seçimler için şok iddia!..İyi Parti'den de tepki var

CHP’li vekilden seçimler için şok iddia!..İyi Parti'den de tepki var

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Şanlıurfa’da müşahitlerin sandıkların olduğu okullara girişinin engellendiğini, sabah erken gidip okullara giren müşahitlerin ise darp edilerek sandık başından uzaklaştırıldıklarını bildirdi. İyi Partili Özdağ da duruma tepki gösterdi.

Sandık güvenliği için CHP tarafından Şanlıurfa’da görevlendirilen Milletvekili Murat Emir, müşahitlere yönelik darp ve tehditler nedeniyle, başta Şanlıurfa Merkez’e bağlı Eyyübiye ve Halliye köyleri olmak üzere pek çok köyde müşahitleri geri çekmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Sözcü'ye yaptığı açıklamada Urfa Valisiyle durumu bizzat görüştüğünü, Valinin önlem alacağını söylediğini kaydeden Emir, “Ancak şimdiden sandıklar boşaltılarak, blok oy kullanmaya hazır hale getirildi. Biz tutanakları tuttuk. Gerekli itirazları yapacağız” dedi.

Sandık güvenliği için CHP tarafından Şanlıurfa’da görevlendirilen Emir, müşahitlere yönelik darp ve tehditler nedeniyle, başta Şanlıurfa Merkez’e bağlı Eyyübiye ve Halliye köyleri olmak üzere pek çok köyde müşahitleri geri çekmek zorunda kaldıklarını söyledi.
 

CHP’li vekilden seçimler için şok iddia!..İyi Parti'den de tepki var


Ümit Özdağ olaya ilişkin  Şanlıurfa valisi devletin valisi mi partini valisi mi?' diyerek tepki gösterdi.