Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayan Levent Gültekin: İktidar ülkeyi gasp ediyor

Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayan Levent Gültekin: İktidar ülkeyi gasp ediyor

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "26 Ağustos'ta erken seçim yapılsın" teklifine ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçimin 24 Haziran 2018'de yapılmasına karar verdiklerini söyledi. Levent Gültekin erken seçim açıklamasına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayarak, ''iktidar erken seçim kararı aldı . Bu bir gasptır. İktidar ülkeyi gasp ediyor. İnsan gibi ağız tadıyla dostça kardeşçe özgürce yaşamak için aday oluy

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ittifak ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "26 Ağustos'ta erken seçim yapılsın" teklifine ilişkin kararını açıkladı. Bahçeli'nin takvimini bir ay önceye çeken Erdoğan, erken seçimin 24 Haziran 2018'de yapılmasına karar verdiklerini duyurdu. 

Gazeteci Levent Gültekin erken seçim açıklamasına ilişkin resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayarak, ''iktidar erken seçim kararı aldı . Bu bir gasptır. İktidar ülkeyi gasp ediyor. 24 Haziran'da seçim demek ben seçimleri dün yaptım demek. Benden başka kimse bu ülkeyi yönetemez demek. Bunu kabul edemeyiz. Biz bu ülkenin evladıyız. Hepimizin seçme seçilme özgürce yaşama hakkı var. Bu hakkımızdan vazgeçemeyiz. İnsan gibi ağız tadıyla dostça kardeşçe özgürce yaşamak için aday oluyorum. Bu bir adaylık meselesi değil aslında. Bu bir makam meselesi değil. Bu bir sorumluluk alma meselesidir. Ülkemizi bir kişinin iki dudağının arasına bırakmama meselesidir. Bu bir kişiye Türkiye senden daha büyüktür deme meselesidir. Hep beraber geleceğimize sahip çıkacağız. Ben bunun için varım aday oluyorum. Sizin de el vermenizi bekliyorum. El verirseniz omuz omuza verirsek kazanırız,  kazanacağız'' açıklamalarında bulundu.