Davutoğlu'nun kurmayı Özdağ: Erken seçim bekliyoruz

Davutoğlu'nun kurmayı Özdağ: Erken seçim bekliyoruz

Gelecek Partisi'nin önümüzdeki nisana kadar teşkilatlanmasını tamamlayacağını belirten Selçuk Özdağ, kasım ayında erken seçim beklediklerini söyledi

Ahmet Davutoğlu’nun Gelecek Partisi’nde yer alan eski AK Parti Milletvekili Selçuk Özdağ, 2020 Kasım’da iktidarın erken seçim yapma ihtimalini göz önüne aldıklarını söyledik. Selçuk Özdağ, erken seçim olasılığı nedeniyle nisan ayına kadar teşkilatlanmayı tamamlamak istediklerini söyledi. Habertürk’ten Muharrem Sarıkaya, köşesinde şunları aktardı:

“Teşkilatlanma sürecini bir an önce tamamlama gayretlerinin gerisindeki nedeni de şu cümleyle izah etti: ‘Nisan ayına kadar seçime girmek için Türkiye’nin en az yarısında 6 ay önceden örgütlenmesini tamamlamış olma zorunluluğumuzu mümkünse tamamını hedefleyerek bitireceğiz. Kasımda olması muhtemel bir baskın seçme de hazır olacağız…’

Selçuk Özdağ, Perşembe günü yönetim erklerinin seçimin biteceğini, genel başkan ile birlikte 60 asil, 40 yedek üyeden oluşacak Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ile onun da içinden çıkacak 17 kişilik Merkez Yürütme Kurulu’nu belirleyeceklerini açıkladı.

İYİ Parti’nin de bulunduğu Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki Genel Merkez binasındaki tadilatı ise son hızıyla devam ediyormuş; ‘40 günden önce işin içine girmemiz zor görünüyor’ dedi”