Demirören’den, Çırağan Sarayı’nda düğün: Önce Kur’an, sonra Funda Arar konseri!

Demirören’den, Çırağan Sarayı’nda düğün: Önce Kur’an, sonra Funda Arar konseri!

Doğan Medya Grubu’nu satın aldıktan sonra AKP’ye hizmet etmeye başlayan, yalan haber ve iftiralarıyla toplumu ikiye bölen Demirören Grubu bir kez daha tepkileri üzerine çekti.

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, Turkuvaz Medya Grubu'nun en büyük hissedarlarından Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu ile 2018 Aralık ayında nişanlanmıştı.

Demirören-Kalyoncu çiftinin nikahları ise dün Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti.Nikahı eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıyarken, AKP'li umhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da nikah şahidi oldu.

Çırağan Sarayı'na ek bina yapılan düğünde önce Kur'an Tilaveti okundu, ardından Funda Arar konser verdi. Sosyal medyada düğündeki Kuran dinletisine ait görüntüler paylaşılırken, yapılan yorumlarda Demirören’e tepki gösterildi.

Demirören Medya; Hürriyet, CNN Türk, Kanal D ve Milliyet gibi yayın organlarının sahibi iken, Turkuaz Grubu ise; Sabah, ATV, A Haber gibi yayın organlarını elinde bulunduruyor.

SARAYKONDU İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı’nın Boğaz kesimine inşa edilen ek prefabrik yapının Demirören ile Kalyoncu ailesinin çocuklarının düğünü için yapıldığı iddia edilmişti.