Deniz Baykal yoğun bakımda Kılıçdaroğlu'na espiri yaptı

Deniz Baykal yoğun bakımda Kılıçdaroğlu'na espiri yaptı

CHP'nin bir önceki genel başkanı, Antalya milletvekili Deniz Baykal bu sabah saatlerinde yüksek ateş şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Damarlarının birinde 'pıhtı' teşhis edilen Baykal anjiyo oldu. Baykal'ın ilk gelen bilgilerde sol tarafında 'güç kaybı' olduğu belirtildi. Baykal'ı yoğun bakımda ziyeret eden YURT yazarı S. Ersu Hızır Baykal'ın sağlık durumu hakkında son bilgileri aktardı

Deniz Baykal'ı hastanede yalnız bırakmayan YURT yazarı S. Ersu Hızır, Deniz Baykal'ı yoğun bakım servisinde ziyaret etti. Baykal'ı yormamak için konuşmadıklarını belirten Hızır, Baykal ile göz göze geldiklerini ve kendisini görüncü tebessüm ettiğini söyledi. "Baykal beyin sol bacağı normale dönmüş, sol kolundaki güç kaybı da büyük oranda düzelmiş durumda... Doktoru Mustafa Kemal bey, Deniz beyin bir süre tedbir amaçlı gözetimde tutacaklarını söyledi" ifadelerini kullandı.

Hızır, Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Baykal'ı ziyaret ettiği sırada yaşananları da anlattı. 'Deniz bey Kılıçdaroğlu geldiğinde 'aaa neden geldiniz, neden zahmet ettiniz?' diyerek espiri yaptığını aktardı.