'Densiz, hadsiz Vali' Fox Haber'in Çalar Saati'nde

'Densiz, hadsiz Vali' Fox Haber'in Çalar Saati'nde

Kars Eski Valisi Günay Özdemir'in Edirne'yi öveceğim diye, "dam üstünde saksağan" misali yaptığı, "Kars'taki törenler bu kadar duygusal değildi" konuşmasına tepkiler artarak devam ediyor. YURT'un gündeme getirdiği skandalı, Fox Haber'in deneyimli ve başarılı ismi İsmail Küçükkaya televizyon ekranına taşıdı.

YURT'un gündeme getirdiği skandala tepkiler çığ gibi büyüyor. Edirne'nin kurtuluşunun 95'inci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programda konuşma yapan Edirne Valisi Günay Özdemir'in sözlerine tepkiler çığ gibi büyüyor. 25 Kasım 2017 tarihinde Edirne'nin kurtuluş gecesinde konuşan, eski Kars şimdiki Edirne Valisi Günay Özdemir, SOLO TÜRK gösterisini örnek vererek, aynı gösterinin Kars-Sarıkamış'ta görev yaptığı yıllarda da yapıldığını ve orada yaşayan insanların Edirne'deki kadar aynı duyguyu taşımadıklarını belirtmişti. Vali Özdemir, "Sarıkamış'ta da SOLO TÜRK ile beraberdik. Ama bu kadar duygusal değildi. Çünkü Edirne halkı vatanını seven, bayrağına sahip çıkan, Atatürk'ün kurduğu cumhuriyete sahip çıkan halktır. Edirnelileri tanımaktan büyük mutluluk duydum. Artık Edirneliyim ve Edirne'yi her yerde yaşayacağım" şeklinde konuşmuştu. Vali'nin konuşmasına tepkiler artarak devam ediyor.

Son olarak Fox Haber'in başarılı ve deneyimli ismi İsmail Küçükkaya, 'densiz, hadsiz Vali'yi televizyon ekranına taşıdı.