Devlet Bahçeli 6 ay sonra grup toplantısı düzenledi

Devlet Bahçeli 6 ay sonra grup toplantısı düzenledi

En son 9 Temmuz 2019'da TBMM'de grup toplantısı yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli, yaklaşık 6 ay sonra ilk grup toplantısını gerçekleştirdi.

Üst solunum enfeksiyonu nedeni ile hastaneye kaldırılan Bahçeli, en son 9 Temmuz 2019'da TBMM'de grup toplantısını yapmıştı. Sağlık durumu düzelen Bahçeli 6 aylık aradan sonra ilk grup toplantısını yapmak üzere kürsüye çıktı.

"DUANIN GÜCÜ, DOKTORLARIMIZIN DOKUNUŞLARIYLA BURADAYIZ"

Kürsüye çıkan Bahçeli, "Uzun bir aradan sonra meclis grup toplantımıza katılan her arkadaşıma, taşkın bir sel gibi kalbimden kopup gelen en içten sevgilerimi sunuyorum. Yeni yılın bu ilk grup toplantısının nice güzelliklere kapı aralamasını diliyorum. Arayan, soran, şifa dileyen, iyi niyetlerini paylaşan herkese en kalbi teşekkürlerimi iletiyorum. Duanın gücü, doktorlarımızın dokunuşlarıyla buradayız. Son nefesimize kadar sizlerle burada birlikte olacağız" dedi.


"BİZ ÜLKÜCÜ DOĞDUK ÜLKÜCÜ YAŞADIK"

"Bunlar ya bizi tanımıyorlar ya da tanıma ve tarif etme yanlışına kapılıyorlar. Eğer yürek yemedilerse meydanı boş zannetmedilerse kesinlikle yiyecekleri kurt pençesiyle kendilerine gelecekler, arklarına bakmadan kuytu yerlere saklanmak mecburiyetinde kalacaklardır. Yarım asrı aşan bir millet şaheseri üzerinde karalama yapılamaz. Sağlığım üzerinden spekülasyonlara yeltenenler bilmelidir ki biz şet ve şefaket kişilere erdemli gönüllere bakarız. Daha önce de söyledim dua edenler bela okuyanlardan fazla olduktan sonra ne fırtınadan korkarız ne de felaketlerden kaçarız. Ecel amel verdiği müddetçe alayı gelsin. Bu cepheyi yıkamazlar. Biz ülkücü doğduk ülkücü yaşadık vakti saati gelince ülkücü olarak öleceğiz. Alın yazımız budur."

"ŞAHSEN SİZLERDEN RAZIYIM ALLAH DA RAZI OLSUN"
"Sosyal medya oyunlarına kulak asmadan saldırılara soğuk kanlı kalarak karşılıklı hürmetle davamızı temsil ediyorsunuz. Şahsen sizlerden razıyım Allah da razı olsun. Hepinize ayrı ayrı başarılar diliyor MHP'nin neleri hangi sınır ve ölçüler üzerinde yapacağını göstermeye devam edeceğinizi biliyorum. Gün gelecek hesap dönecek kaldı ki millet tamamen diyecek, inanıyorum ki salonlardan taşacak parmakla sayılmamız bile mümkün olmayacak. Başaracağız."