'Eğer İmamoğlu Uğur Dündar'ı kabul ederse ikiye tek kalacak'

'Eğer İmamoğlu Uğur Dündar'ı kabul ederse ikiye tek kalacak'

Ahmet Davutoğlu'nun eski danışmanı Atılgan Bayar, sosyal medyada Binali Yıldırım ve Uğur Dündar'ı hedef aldı.

Yurt Haber Merkezi

Daha önce Twitter hesabı üzerinden "Sayın Ekrem İmamoğlu’nun yanındayım. Demokrasi endişesi olan herkesi, başta AK Partili demokratları da yanımıza beklerim" ifadelerini paylaşarak İmamoğlu'nu destekleyeceğini ifade eden, dönemin başbakanı Ahmet Davutoğlu'nun eski danışmanı Atılgan Bayar; Uğur Dündar'ı ve Binali Yıldırım'ı hedef alan paylaşımlarda bulundu. 

"TRT'de hiç mi moderatör yok da Uğur Dündar sunacak? TRT bu aşağılamayı nasıl kabul eder" ifadeleriyle TRT'yi de eleştiren Bayar, "Uğur Dündar 28 Şubat demektir. Binali Yıldırım, Uğur Dündar ile barışmış olabilir. İyi anlaşıyor olabilirler. Neticede aynı kuşaklar. Ama tamamen sivil bir lider olan Ekrem İmamoğlu'nu Uğur Dündar ile aynı kareye koymak iyi bir stratejik hamle. Ancak onun da cevabı vardır" diyerek, Uğur Dündar tercihinin AKP açısından olumlu bir tercih olduğunu iddia etti.

"Karşıt gibi görünseler de Binali Yıldırım ile Uğur Dündar aynı şeyi temsil ediyor. Ekrem İmamoğlu ile kapanan dönemi" diyen Bayar, "Ekrem İmamoğlu, Uğur Dündar'ın moderatörlüğünü kabul ederse, ikiye karşı tek kalır. Uğur Dündar da, Binali Yıldırım da, İmamoğlu'nun kapattığı dönemin aktörleri" dedi. 

İşte o tweetler: