Enver Aysever'den Sputnik açıklaması: Yozlaşma her alanda

Enver Aysever'den Sputnik açıklaması: Yozlaşma her alanda

Gazeteci Enver Aysever, Radyo Sputnik hakkında açıklamalarda bulundu

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Davutoğlu ile röportaj yaptıkları gerekçesiyle gazetecileri kovan Radyo Sputnik'e tepkiler sürüyor. Gazeteci Enver Aysever de "bir tür kovulma yaşadığı" Radyo Sputnik'e tepki gösterdi.

Sosyal medyadan paylaştığı mesajlarla takipçilerine kendini açıklayan Aysever, açıklamalarında "Ekrana ve Cumhuriyet gazetesi yazılarına bir hafta ara verdiğim için sosyal medya diyeti yapayım dedim. Sadece dostlara şunu söylemek isterim, elde olmadan gündemi takip etmeye devam ediyorum. Özellikle bir tür kovulma yaşadığım Radyo Sputnik ile ilgili olanları çok ilginç buluyorum." ifadeleriyle başladı.

Aysever, "Gazetecilik ve etik meselesi üzerine haftaya fikirlerimi söyleyeceğim. Radyo Sputnik ile ilgili de hem soru soracağım, hem bilgilendirme yapacağım. Siyaset yeniden biçimleniyor, kimi basın kuruluşlarından Ve üyelerinden de tutum takınması bekleniyor. İlginç bu. Buradan şunu da söyleyeyim Radyo Sputnik yayın yönetmeni Mahir Boztepe açıklamalarını dikkatle okudum, iddiaları çok dikkat çekici. Kendisine gazeteci olarak sormak istediğim çok soru var sürece dair. Şimdilik bu kadar." ifadelerini kullandı.

Gazeteci Enver Aysever, açıklamasını "Ülkede yozlaşma hemen her alanda söz konusu. Görünür mesleklerde daha çok hissediliyor. Sanatçı gibi gazetecinin çürümesi de iz bırakıyor. Dedim ya herkes söylediğinden ve sustuğundan sorumludur. Yalnız bir uyarı yapayım; sıcağı sıcağına verilen tepkiler aldatıcı olabilir." şeklinde bitirdi.