'Erdoğan canlı yayına göre kararını değiştirebilir'

'Erdoğan canlı yayına göre kararını değiştirebilir'

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde birçok miting düzenleyen AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Haziran öncesinde sessizliğini koruyor. İddiaya göre, İmamoğlu-Yıldırım canlı yayınının ardından Erdoğan 'miting yapmama' kararını değiştirebilir.

31 Mart öncesinde birçok miting yapan ama gelen mağlubiyetin ardından 23 Haziran öncesinde miting yapmama kararı alan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu kararı hakkında bir iddia ortaya atıldı.

AKP'nin Binali Yıldırım'ı öne çıkaran seçim stratejisi, 16 Haziran'da yapılacak olan İmamoğlu-Yıldırım ortak canlı yayınından sonra değişebilir.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya köşesine taşıdığı konu hakkında "AK Parti açısından henüz çözülmeyen ve beklentiyi yükseğe taşıyan bir diğer konu da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Yıldırım ile İmamoğlu’nun hafta sonu çıkacağı televizyon programı" dedi ve "Henüz bir karara bağlanmadığını, olmama ihtimalinin çok daha yüksek olduğunu belirttiler; ancak TV programındaki duruma da bakarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın biri Anadolu, diğeri de Avrupa yakasında iki miting planlaması yapmasının tartışıldığını bildirdiler" ifadelerini kullandı.