Eren Erdem'den sitem dolu mektup

Eren Erdem'den sitem dolu mektup

CHP eski milletvekili ve halen tutuklu olan Erdem Erdem, kendisini ziyaret eden Samsun eski il başkanı Tufan Akçagöz ile bir mektup gönderdi. “Silivri’den herkese selamlar” diye mektubuna başlayan Erdem’in, mektuptaki "İliklerine kadar vefayı yüklenmiş dostların, adeta hiç yokmuş gibi, bu seçim sürecinde ötekileştirilmelerini hazmedemiyorum" ifadeleri dikkat çekti.

CHP Parti Meclis üyesi ve 25.-26. dönem İstanbul Milletvekili Eren Erdem, tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevinde kendisini ziyaret eden CHP Samsun eski İl Başkanı avukat Tufan Akçagöz ile bir mektup gönderdi.

“SEÇİM SÜRESİNDE SABIR ÇEKMEK PARTİLİLİĞİMİZDENDİR”

Mektubuna “Silivri’den herkese selamlar” diye başlayan Erdem şöyle devam etti: “Biliyorum hepiniz çok yoğunsunuz. Seçim.. vs. Zindanda her gün yoldaşlarımın desteğini hissettim. Hatta 8 metrekarelik tecrit, yoldaşlar olmasa kaldırılamaz bir zulüm olurdu. Ancak! İliklerine kadar vefayı yüklenmiş dostların, adeta hiç yokmuş gibi, bu seçim sürecinde ötekileştirilmelerini hazmedemiyorum. Ya sabır diyorum. Elbette seçim süresinde sabır çekmek partililiğimizdendir. Sonrasını, sonra konuşacağız. Hepinizi çok seviyorum. Hiç canınızı sıkmayın, her şey çok güzel olacak. Silivri’den umut ve sevgiyle selamlar.”

AKÇAGÖZ: “EREN TUTUKLU KALACAK BİR SUÇ İŞLEMEDİ”

Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre; tahliye edilmesine rağmen birkaç saat içinde tekrar tutuklanan Eren Erdem'in moralinin ve sağlık durumunun iyi olduğunu ve Erdem'in tutuklu kalacak bir suç işlemediğini belirten CHP Samsun eksi il başkanı avukat Tufan Akçagöz ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Beklentimiz Eren Erdem’in tahliye edilmesi ve tüm iddialarla ilgili hakkında beraat kararı verilmesidir. 1 Martta duruşması var ve duruşma günü manevi destek de mutlaka çok önemlidir. Eren Erdem, kamuoyu ile paylaşılması için bir pusula gönderdi. Bir takım gelişmeler sebebiyle üzüntülerini paylaşıyor. Bir takım kırgınlıkları var ama geleceğe dair ümitleri de var. Tecrit de kaldırıldı. Yani artık tek başına kalmıyor ve bu anlamda, insani talebi kabul edilmiş oldu.”