Eski Bakan'dan bomba açıklama... E-Devlet Soyağacı Sorgulama Hizmeti Erdoğan'ın ihanet projesidir

Eski Bakan'dan bomba açıklama... E-Devlet Soyağacı Sorgulama Hizmeti Erdoğan'ın ihanet projesidir

Eski Çalışma ve Devlet Bakanı, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan , e-Devlet üzerinden hayata geçirilen ve büyük ilgi gören Soyağacı sorgulama uygulamasının ihanet uygulaması olduğunu öne sürdü.

KRT Ekranlarında KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın konuğu olan Okuyan, " Bu soyu araştırma projesi resmen bir ihanet projesinin devamıdır. Niyesi şu, ya biz Osmanlı'dan süzülüp gelmişiz Anadoluya birbirimize karışmışız. Irkçılık Allah'ın da bilimin de reddettiği bir şeydir. Millete dönmüşüz biz, Türk milleti demişiz. Hepimiz Türk milletiyiz. Sayın AK Parti Genel Başkanı, her konuşmasında Kürt, Çerkez, Laz söylemiyor mu, gençler bir düşünsünler, bu kadar insanlar geldi Cumhurbaşkanı oldu, bir tanesi , iki örneği hatırlıyorlar mı, Ecevit, Özal , Demirel, bir tane örneğini hatırlıyorlar mı AK Parti genel başkanının konuşması gibi.

Hepimiz milletiz diyor, Türk milleti bile demiyor. Bu ne demektir. İnsanların zihnine bu bir Amerikan projesidir, Amerikan projesini uyguluyor. Çok iddialı söylüyorum, ABD projesini uyguluyorsun. O konuşmalarının tamamı ABD'nin Türkiye'nin içine bir dinamit atma konuşması. Ha sen bunu bilerek yapıyorsun, bilmeyerek yapıyorsun. Her konuşmada Türk, Laz , Çerkez. Şimdi insanlar 'Allah allah ben neyim' diyor. Şimdi soy sop meselesi, sanki her sorun halledilmiş, eğitim, işsizlik, terör bitmiş her şey tamam bir tek yurttaşların soy sopunu öğrenme şeyi, Allah Allah nereden çıktı." dedi.