Fatih Portakal'dan Fatma Şahin'e tepki: Hala özür dilemedi

Fatih Portakal'dan Fatma Şahin'e tepki: Hala özür dilemedi

FOX TV Ana haber sunucusu Fatih Portakal, Gaziantep'te trenin test sürüşü sırasında yaşanan "Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar" skandalının ardından, özür dilemediği için AKP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i eleştirdi.

YURT HABER MERKEZİ

FOX TV'nin ana haber sunucusu Fatih Portakal, Gaziantep'teki trenin test sürüşü sırasında yurttaşlara sarf edilen "Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar" sözünü eleştirdi. Portakal açıklamasında, yurttaşlara ağır ithamda bulunan ve daha sonrasında özür dileyen  AKP Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer'e de sert çıkıştı.

Fatih Portakal, vekilin 'özürü kılıfına uydurduğunu' belirtirken o sırada trende bulunan ve vekilin argo sözlerine gülen AKP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in hala özür dilememesini yanlış bulduğunu belirtti. 

İşte o video:

ÖZÜR DİLEMEDİ: DUYMADIM DEDİ

AKP'li Fatma Şahin, Fatih Portakal'ın dünkü eleştirisinden sonra bir açıklama yaptı. Şahin, sarf edilen cümleyi test sürüşünde duymadığını belirterek, "Haddini aşan ve kabul edilemez bir cümle" dedi.

NE OLMUŞTU?

Gazintep'te trenin test sürüşü sırasında çevredeki yurttaşlara el sallayan AKP’li heyetten bir kişi karşılık alamayınca “Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar” ifadelerini kullandı. AKP’li heyetten herhangi bir tepki gelmediği gibi bu sözler gülüşmelere neden oldu.