Firari Fetöcüden okumadığı kitaba iftira

Firari Fetöcüden okumadığı kitaba iftira

FETÖ'nün firari sosyal medya trollerinden Emrullah Uslu, Caner Taşpınar’ın yazdığı ve Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından yayınlanan ‘Damat- Fethullahçıların AKP’li Kayınpederleri’ adıl kitabını hedef aldı.

Kırmızı Kedi Yayınevi’nin “Ergenekon” bağlantılı olduğunu iddia eden Uslu, yayınevinin sahibi Haluk Hepkon üzerinden Hepkon ailesinin ‘derin ilişkilerini’de açıklayacağını öne sürdü.

Kırmızı Kedi Yayınevi sahibi Haluk Hepkon’un işadamı babası Necat Hepkon hakkında yaptığı okul ve hastane hizmetlerinden gazetelerde yer alan arşiv haberleri okuyan Emrullah Uslu, İzmir Büyükşehir Başkanı Tunç Soyer ile Necat Hepkon’un fotoğrafını gösterdi. Soyer’i İzmir Büyükşehir Başkanlığı’na Necat Hepkon’la olan ilişkilerinin taşıdığını iddia eden Uslu’ya takipçileri bile tepki gösterdi.

Kırmızı Kedi’nin sahibi Haluk Hepkon bu yayın nedeniyle Uslu’ya sosyal medya hesabından cevap verdi. Hepkon, “Kırmızı Kedi ailesi olarak kumpaslara karşı aldığımız tavrı sürdürüyoruz. Yayımladığımız kitaplar FETÖ ile mücadelede Türkiye'nin önünü açtı. FETÖ sözcülerinden Emre Uslu'nun ağlayıp sızlamaları doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı çok memnunuz” mesajını yayımladı.

Uslu’nun saçmalamaları bununla da kalmadı. Uslu, Taşpınar’ın yazdığı kitaptan söz ederken,kitapta Erdoğan’ın damatlarının anlatıldığını iddia etti. Halbuki, ‘Damat’ kitabının konusu, FETÖ’den yargılanan ve FETÖ’den firari bulunan beş damat.