Gazeteci Mustafa Hoş'tan Mehmet Görmez'e: Tecavüze uğrayan çocuklardan helallik iste!

Gazeteci Mustafa Hoş'tan Mehmet Görmez'e: Tecavüze uğrayan çocuklardan helallik iste!

Gazeteci Mustafa Hoş'tan Diyanet Başkanı Mehmet Görmez'in emekliliğe ayrılmasına ilişkin sosyal medya platformu Twitter'dan çarpıcı bir mesaj yayınladı

Gazeteci Mustafa Hoş'tan Diyanet Başkanı Mehmet Görmez'in emekliliğe ayrılmasına ilişkin sosyal medya platformu Twitter'dan çarpıcı bir mesaj geldi. "Diyanet'ten gönderilen Mehmet Görmez döneminde tartışılacak çok şey var... Ama ben onu Kabataş yalanı, yancılığı ile hatırlayacağım" diyen Hoş'un paylaştığı görselde, "Diyanet Başkanı Mehmet Görmez'in 3 günlük kamera kayıtları bizim elimizdedir. Sadece yaralılar yok, sadece masum olarak oraya sığınanlar yok. Her hangi bir Müslümanın kabul edemeyeceği davranışlar da var. Onların bir kısmını paylaşmayı doğrusu zayih kabul ettik" ifadelerine yer verdi.

ÇOCUK TECAVÜZÜNÜ YOK SAYMASIYLA HATIRLAYACAĞIM

Attığı tweetlerin devamında, "Mehmet Görmez'i, kabataş yalanına yancılık yanında, Ensar'daki çocuk tecavüzünü yok saymasıyla da hatırlayacağım" dedi. Ayrıca paylaştığı mesaja ek olarak "Diyanet İşleri'nden Ensar Başkanı'na Gül" ve "Ensar Vakfı Şubeleri Büyük Türkiye Buluşması PROF. DR. MEHMET GÖRMEZ" yazılı görsellerle de durumu belgeledi.

TECAVÜZE UĞRAYAN ÇOCUKLARDAN HELALLİK İSTE

Görmez'in veda konuşmasındaki "Herkese hakkımı helal ediyorum" cümlesine ise çok sert bir şekilde yanıt veren Gazeteci Mustafa Hoş, "Hakkını helal ediyormuş... Git o tecavüze uğrayan çocuklardan helallik iste" dedi.

BİR LÜMPEN İSLAMCI PROJESİ

Cübbeli Ahmet Hoca'nın 8 Ağustos 2016 tarihli tweetinde yer alan "Cübbeli Ahmet Hocamız Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez Bey ile Selamlaştı" ve 1 Ağustos 2017 tarihli "Diyanet'e bundan tehlikelisi gelmemiştir diye düşünüyorum. Rabbim, vatana millete bağlı ve Ehli Sünnete sadık hayırlı bir reis nasib eylesin" tweetlerine ilişkin ise, "Bir lüpen islamcı portresi, bir yıl önce bir yıl sonra" diye belirtti.