'Haddini bil Burhan Kuzu!'

'Haddini bil Burhan Kuzu!'

Galatasaray Futbol kulübü tribün lideri Sebahattin Şirin, Burhan Kuzu'nun FETÖ iddiasını çok sert yanıt verdi

AKP’li Burhan Kuzu attığı Twette, ”Fethullah Gülen bu ülkeye hizmet ediyor, ona sempati duyuyorum diyen Sebahattin Şirin, hiç bir zaman sıkletimde olamazsın. Küfür ve hakaret edenlere her zaman gereken cevabı veririm. Yarası olan gocunur” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada gündem olan Kuzu’nun sözlerine sert tepkiler geldi.

Burhan Kuzu’nun bu sözlerine yanıt veren Şirin, ”Son olarak son günlerde sinsi bir planın parçası olarak sistematik şekilde sürdürdüğünüz provokasyonlar konusunda ülkeyi futbol üzerinden bölme, kaosa sürükleme provokatörlüğü emrini FETÖ’den mi aldınız? Yancılığını yaptığınız KOÇ’lardan mı? Şahsımın FETÖ konusunda sizinle aynı siklette olması mümkün değil, çünkü ne aynı sofrada, aynı kaptan yemek yedik, ne de TERÖRİSTBAŞIYLA el ele, göz göze fotoğraflarımız var. Tekrar ediyorum sizin FETÖSEVERLİK sikletinize erişmek imkansız” dedi.

Sosyal medya üzerinden Şirin’e cevap veren Kuzu, Fetö ile fotoğrafı olmayan yok gib. Asıl olan hangi tarihte !!!Biz Cemaat ve Hizmet olarak bilinen yıllarda o fotoğrafı çektirmişiz. Fakat sizin gibiler Terör Örgütü okuduğu anlaşılınca beraber oldunuz.İşte aramızdaki fark bu!” ifadelerini kullandı.