Hükümet yanlısı yazardan rüşvet itirafı

Hükümet yanlısı yazardan rüşvet itirafı

Hükümet yanlısı Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak bugün yayımlanan yazısında, belediyelerin herkesi haraca bağladığını itiraf ederek "bu iktidar belediye üzerinden geldi, belediyelerle gidebilir." şeklinde yazdı.

Yeni Akit yazarlarından Abdurrahman Dilipak, Fatır suresinde geçen "Şeytan sizi Allah’la aldatmasın” ayetini hatırlarak "Bunlar da cami ile vakıfla aldatıyorlar!" dedi.

Dilipak AKP'ye, "Şu alçak, hain, lanet olası rüşvetçilerden yakanızı bir an önce kurtarın nasıl kurtaracaksanız. Bunlar herkesi haraca bağlıyor. İhalelere hile karıştırıyorlar, imar işlerinde bu işler çok fazla. İli, ilçesi yok. Bu işe vakfı, camiyi de karıştırıyorlar. Cami avlusunda rüşvet pazarlığı yapıyor bu ahlaksızlar" diye seslendi.

İhalelere de büyük ölçüde rüşvet ve fesat karıştırıldığını savunan Dilipak, "Açık söylüyorum, bunları ihbar edelim. Direnelim, teslim olmayalım" çağrısı yaptı.

Rüşvet çarkını çevirenlerin namaz kılıp hacca gittiğini aktaran Dilipak, "Vay o namaz kılanların haline ki”, diye “din günü”nü hatırlatmak gerek bu adamlara!" sözleriyle rüşvetin büyüklüğüne dikkat çekti.

Türkiye'nin durumuyla ilgili güzelleme yapmaktan çekinmeyen Dilipak, "Bakın paralel devlet böyle oluşuyor. Savcıları, Emniyeti, İstihbaratı göreve çağırmak gerek.  Seçim yaklaştıkça bu işler daha da artıyor. Biri yapınca öteki de yapıyor, çeteleşiyor. Bu kötü gidişe bir dur demek gerek." dedi.

Rüşvetin en büyük sorun haline geldiğini yazan Dilipak, "AK Parti bugün iktidar partisidir. AK Partililer partilerine sahip çıksınlar. Bu pislikleri partilerinden uzaklaştırsınlar, meydanı bu hainlere ve zalimlere bırakmasınlar." çağrısında bulundu.