İBB'den TRT tepkisi! ' TRT’nin, maaşlı sosyal medya trolleri...'

İBB'den TRT tepkisi! ' TRT’nin, maaşlı sosyal medya trolleri...'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Altunizade üst geçidinin ücretli olduğu haberini yalanladı, gün boyu söz konusu üst geçitten yayın yapan TRT'ye ise tepki gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Altunizade üst geçidinin ücretli olduğu haberini yalanladı, gün boyu söz konusu üst geçitten canlı yayın yapan TRT'ye ise tepki gösterdi.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Altunizade üst geçidinin ücretli olduğu iddiası sosyal medya adresinden paylaşım yaptı.

Ongun, "Altunizade üst geçidinin ücretli olduğu haberi doğru değildir. Kullanan herkesin bildiği gibi üstgeçitin diğer kısmında konut alanı mevcut değil. Etrafı bağlantı yollarıyla çevrili bir yeşil alan var. Oraya da üstgeçidin hemen altındaki metro alt geçidinden geçilebilmekte" dedi.

'TRT’nin maaşlı sosyal medya trolleriyle aynı seviyesizliğe gelmesi üzücüdür'
Gerçek Gündem'in haberine göre; Murat Ongun, aynı zamanda söz konusu üst geçitten gün boyu yayın yapan TRT'ye tepki gösterdi. 

"Gün boyu üstgeçitten yayın yapan TRT’nin, maaşlı sosyal medya trolleriyle aynı seviyesizliğe gelmesi üzücüdür" diyen Ongun, "Metro ve metrobüslerin hizmet yoğunluğu ve kalitesi kısa sürede arttırılmıştır. Şu ana kadar eksik, hatalı yapılan tüm çalışmaların düzeltilmesi için de çalışılmaktadır" ifadelerini kullandı.

TRT, ULAŞIM DAİRE BAŞKANI İLE KONUŞMAYI REDDETTİ
Ongun, son olarak TRT'nin İBB Ulaşım Daire Başkanı Taylan Engin ile konuşmayı reddettiğini aktardı.

Ongun "Altunizade’de röportaj yapılan alanda Ulaşım Daire Başkanımızın açıklama yapma talebinin @trthaber muhabirince kabul edilmemesini de kamuoyunun vicdanına havale ediyoruz." diye paylaştı.