'İktidar ateşini Kemalpaşa’dan yakmaya hazırız!'

'İktidar ateşini Kemalpaşa’dan yakmaya hazırız!'

 Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Kemalpaşa ilçe başkanlığı yarışına aday olan Avukat Ahmet Cemil Balyeli “Bu kongre sürecimizde CHP’yi iktidara taşıyacak kadroları seçiyoruz. Bu ateşi Kemalpaşa’dan yakmaya hazırız” dedi.

İzmir’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin parti içi demokrasiyi yaşattığı kongre süreci tüm hızıyla sürerken delegelerin talebi doğrultusunda Kemalpaşa İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan  Avukat Ahmet Cemil Balyeli, önümüzdeki Pazar günü gerçekleşecek seçim maratonuna hazır olduklarını söyledi. 

TEMİZ, İLKELİ, BİRLEŞTİRİCİ SİYASET İÇİN…

Ahmet Cemil Balyeli delegeleri sandığa çağırarak parti içi demokrasi yarışını taçlandırmalarını istedi. Balyeli yaptığı açıklamada şunları söyledi:  “Kemalpaşa kozmopolit yapısı, sanayisi, tarımı, gelişmiş köyleri ile çok özel bir coğrafya. Burada siyaset yapmak da çok özel ve insan odaklı olmak zorunda. Biz Sayın Belediye Başkanımız Rıdvan Karakayalı ile yeniden bu topraklarda CHP bayrağının dalgalandırmaktan büyük onur duyuyoruz." dedi. "Bu bayrağı dalgalandırmaya devam edeceğini vurgulayan Balyeli "CHP’yi iktidara taşıyacak kadroları Pazar günü kurulacak sandıkta seçeceğiz. İlçemizde temiz, ilkeli, birleştirici siyaset için çalışmaya hazırız" şeklinde konuştu.