İmamoğlu için düğününü iptal eden gence mesaj yağmuru

İmamoğlu için düğününü iptal eden gence mesaj yağmuru

İstanbul seçimlerinin yenilenmesine karar verilmesinin ardından Cihan Yaşar isimli genç 23 Haziran’da oy kullanabilmek için Batman’da yapacağı düğünü iptal etmişti. Sosyal medyada gündem olan Yaşar’ı arayan İmamoğlu, bu tavrından dolayı teşekkür etti. Cihan Yaşar’a da yüzlerce yurttaş destek mesajı atarak kararını kutladı.

YSK'nın İstanbul seçimlerinin yenilenmesine karar vermesinin ardından Cihan Yaşar isimli genç, 23 Haziran'da Ekrem İmamoğlu'na oy verebilmek için Batman'da yapacağı düğününü iptal etmişti. Yaşar, sosyal medya hesabından, “23 Haziran'da Batman'da düğünüm vardı. Oyumu İstanbul'da kullanmak ve seçimde çalışmak için düğünümü erteliyorum. Her şey güzel olacak Ekrem abi” paylaşımının ardından Ekrem İmamoğlu Cihan Yaşar'ı telefonla arayarak teşekkür etti.

EKREM İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞECEĞİM

Ekrem İmamoğlu ile aralarında geçen telefon görüşmesini Sözcü'ye anlatan Cihan Yaşar, “Ekrem İmamoğlu aradığında çok mutlu oldum. ‘En mutlu gününe mi engel olduk?' dedi. ‘Kurban olurum ben sana' dedi. Nerede oturduğumu, ne iş yaptığımı sorduktan sonra bir araya gelme kararı verdik. Hafta içi Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret edeceğim” dedi.

'TAKI GÖNDERMEK İSTEDİLER'

Sosyal medya hesabından çok sayıda tebrik ve teşekkür mesajı aldığını belirten Yaşar, “Olağanüstü ilgi ve tebrik aldım insanlardan. Herkes İmamoğlu'na sarıl diyor. Hepsine söz verdim. Milyonların yerine ona sarılacağım. Bizi bir yapan bir birimize bağlayan bu dayanışma yardımlaşma duygusudur. Bu mesajları görünce Mutlu oldum, duyulandım ağladım. İyi ki güzel insanlar var. Birçok kişi hediye, takı göndermek için adres istedi. Ben de onlara takı yerine Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına destek olmalarını rica ettim. Yurtdışından da birçok kişi benim adıma Ekrem İmamoğlu'nun kampanyasına bağışta bulundu. Herkese çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.