İsmailağa Cemaati'nin hedefinde Emine Erdoğan mı var?

İsmailağa Cemaati'nin hedefinde Emine Erdoğan mı var?

İsmailağa Cemaati’nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun torunu Abdülhalik Ustaosmanoğlu, “Ülkemizde tesettüre en büyük darbeyi; siyasetçilerin tesettürlü eşleri vurdular” dedi.

İsmailağa Cemaati’nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun torunu, Yavuz Sultan Selim Gençlik Derneği Başkanı Abdülhalik Ustaosmanoğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Siyasilerin başörtülü eşlerini hedef alan Abdülhalik Ustaosmanoğlu, “Ülkemizde tesettüre en büyük darbeyi; siyasetçilerin tesettürlü eşleri vurdular” dedi.

Abdülhalik Ustaosmanoğlu, isim vermeden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ı da sert ifadelerle eleştirdi. Ustaosmanoğlu mesajının devamında, “Moderniteye kurban olan bu hanımefendiler, toplum önünde, ekranlarda boy göstererek muhafazakar kesime model oldular. Ve neticesinde tesettürsüz tesettür garabeti ortaya çıktı” şeklinde mesaj yazdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan da konumu gereği sık sık gündeme geliyor ve ekranlarda açıklamalar yapıyor.

İsmailağa Cemaati’nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun torunu Abdülhalik Ustaosmanoğlu’nun mesajı şöyle: