İsmet Orhan önerdi: ‘İdama karşı ötenazi...’

İsmet Orhan önerdi: ‘İdama karşı ötenazi...’

YURT yazarı Orhan, “İslam’da ötenazi yasak bunu hepimiz biliyoruz. Ama ülkenin çivisi çıktı! Bu gidişle, üç yaşındaki kız çocuklarımızın nesli tükenecek” dedikten sonra Erdoğan’ın danışmanlarına, idama karşı pasif ötenazi getirilmesi önerisinde bulundu. Orhan, insanlık suçu işleyenlerin, devletten kendisini öldürmesini isteyecek eğitim verilmesini istedi.

YURT yazarı İsmet Orhan, “Ülkenin çivisi çıktı. Bu gidişle üç yaşındaki kız çocuklarımızın nesli tükenecek. Erkek çocuklarımız da sokağa çıkamayacak” dedi. Orhan, idama karşı pasif ötenazi önerdi.

İsmet Orhan, bugünkü yazısında, Türkiye’nin üç akım arasında uğraşıp durduğunu, bunların medeniyetçilik adına batıcılık, milliyetçilik adına Turancılık, İslamcılık adına Ortadoğuculuk olduğunu savundu. “Ne kendi yolumuzu, ne de bunlardan birini bir türlü oturtamıyoruz. Hal böyle olunca, ahalimiz de millet sınıfına atlamamakta direniyor” diyen Orhan, şu görüşleri dile getirdi:

‘GEÇMİŞİMİZDE İDAMIN DA AFFINDA İŞE YARAMADIĞI AŞİKAR’

“Ortalık yine toz duman! Yok idam, yok af...

Geçmişte ve yakın tarihimizde, ne idamın, ne de affın işe yaramadığı aşikâr...

Şeyh Bedrettin’den Menderes’e, Deniz Gezmiş’ten Erdal Eren’e...

‘BAHÇELİ ERDOĞAN’A İP ATMIŞTI’

Bugünlerde af diye tutturan Devlet Bahçeli, Erdoğan’a “ip” atmıştı...

2007 de Tayyip Erdoğan “Ben Avrupa defterine Başbakan olarak imza attım, idam midam yok artık” demişti...

Yani, idamın hukuki olarak olamayacağını Erdoğan da biliyor... O halde, toplumun duygularıyla oynamak niye?

ÖTENAZİ...

Erdoğan’ın danışmanlar ordusuna bir önerim olacak! İslam’da ötenazi yasak bunu hepimiz biliyoruz…

Ama ülkenin çivisi çıktı! Toplum dejenere oldu! Bu gidişle, üç yaşındaki kız çocuklarımızın nesli tükenecek... Tecavüz edilmeyen hayvan kalmayacak... Erkek çocuklarımız da sokağa çıkamayacak...

Önerim ise; İDAMA karşı ÖTENAZİ...

Yani, yukarıdaki insanlık dışı suç işleyenlere eğitim verilmeli... Denmeli ki! Kişi devletten kendisini öldürmesini istemeli... Pasif ötenazi yöntemi...

ABD, Çin, Kanada, Almanya, İngiltere, Hollanda, Fransa gibi ülkeler pasif ötenaziyi pekâlâ uyguluyorlar... Bizde neden olmasın ki?”