İstanbul Barosu’ndan ‘Savunma Mitingi’ne çağrı

İstanbul Barosu’ndan ‘Savunma Mitingi’ne çağrı

İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu, 30 Haziran Salı günü saat 12.30'da Çağlayan Adliyesi önünde gerçekleştirecekleri ''Savunma Mitingi''ne tüm avukatları davet etti.

Ülke yargısının teslim alınma tehdidinin arifesinde olunduğunu ifade eden İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu Durakoğlu, avukatlara seslenerek, '' Sizi, çocuklarınıza gururla anlatacağınız bir direniş gününe davet ediyorum... Beni bağışlayın ama, bu kez gelmeye mecbursunuz.'' dedi.

DURAKOĞLU'NDAN ''SAVUNMA MİTİNGİ''NE ÇAĞRI

İstanbul Barosu'nun, konuya ilişkin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Durakoğlu, ''Sevgili Meslektaşlarım; Ülkemiz yargısının teslim alınmasına yönelik çok ciddi bir tehdidin arifesindeyiz. İktidar, yasa yapma gücünü silaha dönüştürüyor. Hukuksuzluğun yasa gücüyle meşrulaştırılmasına izin veremeyiz. Biz Avukatız. Bunu anlatabilmemiz gerekiyor. Sizi, çocuklarınıza gururla anlatacağınız bir direniş gününe davet ediyorum. 30 Haziran Salı günü saat 12.30 da Çağlayan Adliyesinin karşısındaki meydanda, 'Savunma Mitingi' yapıyoruz. Beni bağışlayın ama, bu kez gelmeye mecbursunuz. 50.000 avukat olmalıyız. Sevgi ve saygılarımla'' dedi.