İstanbul Maratonu'nda polis Ali İsmail Korkmaz tişörtlerini engellemeye çalıştı iddiası

İstanbul Maratonu'nda polis Ali İsmail Korkmaz tişörtlerini engellemeye çalıştı iddiası

39. Vodafone İstanbul Maratonu başladı. Maratonun bu seneki teması "Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz" olarak belirlendi...

100'den fazla ülkeden yaklaşık 125 bin kişinin katılım sağlayacağı ve 86 elit atletin koşacağı 39. Vodafone İstanbul Maratonu başladı. Maratonun bu seneki teması "Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz" olarak belirlendi. 

Vodafone 39. İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar sabah 04.00'ten itibaren trafiğe kapanmaya başladı ve kapanan yollar en son geçen yarışmacının ardından kademeli olarak trafik akışına açılacak.

KAZANAN BELLİ OLDU

Vodafone 39. İstanbul Maratonu'nu erkeklerde Fransız atlet Abraham Kiprotich kazandı.

Anadolu yakasından start alan ve Avrupa yakasında son bulan Vodafone 39. İstanbul Maratonu'nu erkeklerde 2 saat 11 dakikalık derecesiyle Kenya asıllı Fransız atlet Abraham Kiprotich kazandı.

ALİ İSMAİL KORKMAZ TİŞÖRTÜNE ENGELLEME

Öte yandan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, polisin, üzerlerinde Ali İsmail Korkmaz tişörtü olduğu için koşanları engellemeye çalıştığını ifade etti. Aksünger, "Polis İstanbul maratonu’da Alikev için koşan gönüllüleri üzerlerinde Ali İsmail Korkmaz tişörtü olduğu için engellemeye çalışıyor" dedi.

İşte Aksünger'in o paylaşımı: