İstanbul’da 4 ilçenin seçim kurulu Kartal’a taşındı

İstanbul’da 4 ilçenin seçim kurulu Kartal’a taşındı

Kadıköy, Maltepe, Tuzla ve Sancaktepe ilçe seçim kurulları, Kartal'da bulunan Anadolu Adliyesi'ne taşındı. Bu dört ilçede ikamet eden ve cumhurbaşkanı adayları için imza vermek isteyen vatandaşların Kartal Adliyesi'ne gitmeleri gerekiyor.

Türkiye genelindeki seçim kurullarında, cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza verme işlemleri başladı. Yurdun dört bir yanında vatandaşlar, adaylarının seçimlere girebilmesi için imza veriyor.
İstanbul’da da ilçe seçim kurullarında vatandaşların mağdur olmaması için kırmızı alarm verildi. Bu kapsamda Kadıköy, Maltepe, Tuzla ve Sancaktepe ilçe seçim kurulları, Kartal’da bulunan Anadolu Adliyesi’ne taşındı.Bu dört ilçede ikamet eden ve cumhurbaşkanı adayları için imza vermek isteyen vatandaşların Kartal Adliyesi’ne gitmeleri gerekiyor.

VATANDAŞLAR ŞAŞIRDI!

Sabah saatlerinde cumhurbaşkanı adayları için imza vermeye gelen Kadıköylüler, karşılarında kapalı binayı görünce şaşırdılar. Sözcü’ye konuşan bir vatandaş “Cumhurbaşkanı adayı için imza vermeye geldim ancak bina kapanmış. Kartal Adliyesi’ne gitmemi söylediler. Vaktim de kalmadı.” diye tepki gösterdi.