İYİ Parti'de Koray Aydın aday olacak mı? İlk açıklama

İYİ Parti'de Koray Aydın aday olacak mı? İlk açıklama

İYİ Parti'nin kongre kararının ardından Koray Aydın'dan ilk açıklama geldi. Aydın, "Kongreyi bir ay içinde yapacağız" dedi

 İYİ Parti olağanüstü kongreye gitme kararı aldı.  Olağanüstü kongre 1 ay içerisinde yapılacak. Akşener yeniden aday olacak.

Koray Aydın, "Cuma gününden beri yapılan toplantının içerisindeyim. 3 temel konuda masalarda 14-15 kişilik gruplar görüşlerini ifade etti. Her masa kendi seçtiklerini bülten haline getirdi. Sunucu eşliğinde hangi konundan ne kadar çok bahsedildiği yüzeysel olarak anlatıldı" dedi.

Aydın, "Eleştiriler de oldu. Seçimden yeni çıkan partini yüzde 10 ile çıktığını ve devlete karşı, güçlü partiye karşı balşarılı olduğnu beyan eden de oldu. Olağanüstü kongre açıklamalarında bulundular" diye konuştu.

ADAY OLACAK İDDİASI

Sosyal medyada birçok kullanıcı, Koray Aydın'ın kongrede aday olacağını iddia etmişti. Ancak Aydın'dan bu konu hakkında daha net bir açıklama yapılmamıştı. Aydın'dan adaylık iddialarını yalanlar nitelikte bir açıklama geldi.

KORAY AYDIN: TÜRK SİYASETİNİN MERAL AKŞENER'E İHTİYACI VAR

Aydın, Meral Akşener'in kongrede aday olmayacağını açıklamasından sonra twitter'dan şu açıklamayı yaptı:

Sayın Genel Başkanımız @meral_aksener her ne kadar aday olmayacağına dair bir twiet atmış olsa da biz kendisinin aday olması noktasında @iyiparti ailesi olarak sonuna kadar mücadele vereceğiz. Türkiye'nin ve Türk siyasetinin kendisine ihtiyacı var.