İYİ  Parti kurmaylarından erken seçim açıklaması

İYİ Parti kurmaylarından erken seçim açıklaması

İYİ Parti Kurmaylarından partilerinin erken seçime katılamayacağı iddiası üzerine üst üste açıklamalar geldi. Genel Sekreter Aytun Çıray, ''İYİ Parti seçimlere katılacaktır'' ifadelerini kullanırken, Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ da, '' ‘bizim bu konuda bir şüphemiz yok, İYİ Parti seçimlere katılacaktır’ dedi

İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray 41 ilde teşkilatlarının mecut olduğunu belirterek seçime katılacaklarını söylerken İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ da ‘bizim bu konuda bir şüphemiz yok, İYİ Parti seçimlere katılacaktır’ dedi.

İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, partisinin ilk olağan kongresini 10 Aralık 2017’de yaptığını belirterek kongrenin üzerinden 6 aydan fazla süre geçtiğinin altını çizdi. Seçime katılabilmek için 41 ilde teşkilatlanma şartını da karşıladıklarını belirten Çıray, 65 ilde kongrelerinin tamamlandığını söyledi.

Çıray ilk Olağanüstü Kongrelerini de 1 Nisan 2018’de yaptıklarını hatırlatarak seçimlerin 26 Ağustos’ta yapılması durumunda partisinin seçime katılacağını belirtti.